Nu kör vi igång

Vi alla älskar ju rabatter och erbjudande från våra butiker och restauranger m.m.

Jag själv slarva bort mina kort eller hade glömt dom hemma när jag väl kom ut för att shoppa loss ;(

Så nu har du allt samlat i telefonen. Den mobila plånboken 🙂

Tanken och idén bakom Sverige Shoppings produkten har funnits sen start av Lokal Helhet. Men inte hittat dom rätta lösningarna.

För ca 1år sedan så hoppade jag på en App som jag trodde på men det visade sig vara en bluff tyvärr och fick aldrig igång den.

Men nu så har jag fått hjälp med att uppfylla en del av mina visioner och drömmar till verklighet. Vi har jobbat med programmering och design för att få detta att fungera. Började i April 2021 och nu den 17 December 2021 så är produkten klar för att släppas lös.

Vi har fortfarande många idéer och tankar på hur man kan utveckla Sverige Shopping och Lokal Helhet för att ni konsumenter ska kunna shoppa och upptäcka nya och befintliga företagare, förening och sevärdheter.

Jag ser fram emot 2022 / hoppas ni också följer med på resan.

Ha en fin dag önskar jag alla

Maria